Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Gott nytt år..!! | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
30 december, 2014 Magnus Frischenfeldt

Gott nytt år..!!

 

Julen är över och det nya året är läskigt nära.

gott nytt 2015

Jag har varit urkopplad den sista veckan både fysiskt och psykiskt, helt enkelt njutit av god mat och ledighet. Bara för att man är ledig innebär det inte att man intar ryggläge i soffan och äter praliner. Jag har varit någorlunda aktiv med några löppass och ett antal besök på gymmet.

Jag vill passa på att tacka alla som har hjälp mig under året med motivation och glada hejarop. Malin på Craft som ser till att jag har rätt kläder på mig, Robert på Speedo som gjorde att jag inte frös under Vansbrosimmet, Tomas på Starkmagasin som håller mig sysselsatt med tävlingar och Tomas Färnlöv som jagade mig i Oslo.

Snart är det ett nytt år med nya utmaningar som jag ser fram mot. Det som ligger näst på tur är Vasaloppet. Med tanke på att det inte finns tillstymmelse av snö på våra breddgrader lär det inte bli många mil i benen inför starten, det är tur att det finns en stakmaskin på gymmet.

Ha en skön nyårsafton så ses vi nästa år..!!!

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *