Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Löppass. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
21 december, 2014 Magnus Frischenfeldt

Löppass.

 

Då har jag avverkat sista passet på löpbandet innan jul. Det var svettigt och jag känner mig inte riktigt 100…. Det är inte bara jag som går runt och snörvlar, kollektivtrafiken är värsta smitthärden.

Efter julklappsutdelning hos Gudsonen Albin och lunch så ställde jag mig på löpbandet för bättra på flåset och bränna lite fett inför julen.

tomt-löpband

Det är kusligt lite folk på gymmet..!! Det lär bli ändring på det efter nyår då många lovar ett nytt liv med träning och hälsosamt levene, det brukar hålla någon månad för de flesta innan det återgår till det gamla vanliga.

Ett bra tips är det sätt jag kom igång med träningen, att anmäla sig på en Small Group Training på SATS. Är man fler som tränar i grupp med en PT så är det svårare att hitta på ursäkter att inte gå till gymmet. Något som funkar för mig är att sätta upp mål. Det finns massor med tävlingar som alla kan anmäla sig till. Anmäl dig till något som passar just dig, tex. tjejmilen, midnattsloppet eller om man vågar en halvmara. Om man dessutom får en medalj efter genomfört lopp är det en bonus för då kan man gå mallig med medaljen runt halsen och känna sig stolt. Det viktiga är inte att vinna utan att genomföra. Jag kommer inte bli snabbast eller starkast men jag ska genomföra det jag ställer upp på. Kroppen klarar mer än vad man tror, sätt upp mål och sätt igång….

Medaljer

Dagens löppass blev intervaller. Jag varvade olika tempon med lutningar på bandet. Efter 30 minuter i en 8 gradig lutning så var jag ganska slut och varvade ner. Jag är nöjd med min insats och är nu redo att packa väskan för att i kväll åka ner till stugan för julfirandet.

julejus

Hoppas ni också är redo för jul….

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *