Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Ändrade planer. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
17 december, 2014 Magnus Frischenfeldt

Ändrade planer.

 

Man är inte sämre än att man kan ändra sig. Det planerade bröstpasset uteblev och jag körde rygg istället. Ibland känns det rätt att ändra lite och rygg var det flera dagar sen jag körde ordentligt.

Jag har lagt om strategin lite i min träning. Normalt kör jag pass som ska göra mig uthållig och seg, många reps i högt tempo med lite mindre vikter. Nu maxar jag vikter och siktar på att klara 6 – 10 reps i fyra set. När jag klarar 10 reps lastar jag på mer vikter och på så sätt slita lite extra på musklerna. Tanken är att jag istället för att få sega muskler få lite mer synliga muskler. Nu tror jag inte på underverk och jag närmar mig 50 så det där med synliga muskler får vi väl se om det blir. 

rodd maskin

  • Det blev den vanliga uppvärmningen 10 minuter intervall på löpbandet för att få upp pulsen.
  • Sittande rodd.
  • Lat pulldown brett
  • Latt pulldown smalt.
  • Rodd skivsång.
  • Latsdrag med rep i cablecrossen.
  • Latsdrag (rodd) i maskin smalt handtag.
  • Latsdrag (rodd) i maskin brett.
  • Chins.

4 set med 6-10 reps per övning.

Där tror jag att allt kom med. Jag avslutade med lite planka bara för skojs skull. Det var ett bra pass och det lär kännas i morgon.

Jag ska avverka julbord 2 två idag då våra FIA killar på jobbet bjuds på julmat. Tanken är att jag ska fixa allt så jag gick upp i ottan för att steka köttbullar, prinskorv och skiva skinkan. Ska försöka hålla mig ifrån det mesta men det lär bli ett cardiopass i kväll och vidare julpyntning.

Ha det bra i julstämningen….

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *