Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Bröst och julstök. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
16 december, 2014 Magnus Frischenfeldt

Bröst och julstök.

 

Jädrans vad fort det går..!!

Granen är klädd, julkransen upphängd, paket börjar att slås in och belysningen runt stugan är uppe. Det är stressigt med jul dessutom ska man försöka att pressa in lite träning. Det är svårt att motivera sig att ge sig ut i mörkret vid stugan för är det becksvart redan kl 15.00. Ska man då även hinna med att få allt klart på tomten är det ett Mission Impossible.

Idag är det tisdag och det innebär hem till Stockholm för mig och ett bröstpass på gymmet.

bröst

Tanken var att jag även skulle pressa in lite triceps men jag har fortfarande träningsverk efter armpasset i söndags. Jag brukar få feeling när jag väl är på gymmet så vi får väl se om det även blir lite armar…

Ha så kul i julstöket.

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *