Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Alternativ benträning. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
14 december, 2014 Magnus Frischenfeldt

Alternativ benträning.

 

Direkt efter frukost var det bara att sätta på sig funktionskläderna från Craft och ge sig ut. Det blev varken löpning eller något pass på gymmet utan 5 timmars skridskoåkning på Föltjärn. Med en snowracer på släp med Hilma sittandes på så kändes det ganska ordentligt i benen efter några varv på sjön.

hilma-snowracer

Korvgrillning och glögg till lunch så var dagen fulländad. Det är skönt att passa på att vara ute när tillfälle ges. Jag tillbringar tillräckligt många timmar instängd på gymmet så det är skönt med lite motion utomhus trots att det inte var vidare ansträngande att leka med barnen på isen.

korvlunch

Vi plogade en bandybana på isen och efter en hård bandymatch packade vi ihop sakerna för att gå in.

plogad-bandybana

På söndag är det dags att åka hem till STHLM igen och där lär inte isarna hålla.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *