Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Bröst och julbord. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
11 december, 2014 Magnus Frischenfeldt

Bröst och julbord.

 

Äntligen fick jag åka till SATS igen. Gymmet på Fridhemsplan har öppnat igen efter vattenskadan så Lars och jag packade träningsväskan för att köra ett bröstpass. Med tanke på att vi ska trycka i oss julbord i kväll så känds det skönt med ett pass innan.

Det blev hantelpress, bänkpress, cablecross, några maskiner och armhävningar. Tanken var att vi även skulle hinna med triceps men det får bli nästa gång.

Sen var det bara att packa ihop träningskläderna och sätta på sig bästa julbordsutstyrseln.

julbord 2015

Julbordet som skulle ätas var på Trattorian på Kungsholmen. Där fanns ALLT. Minst 15 olika  sorters sillar, kallskuret i alla des formen lax och godis, totalt blev det 8 st vändor innan vi ätit oss igenom julbordet.

julbord dessert

4 timmar senare var vi proppmätta färdiga att rulla från restaurangen och konstatera att vi tryckt i oss alldeles för mycket mat. Jag undrar hur många extrapass jag måste köra för att bränna alla extra kalorier.

Idag bär det av mot Hälsingland. Min förhoppning var att det ska finnas massor av snö  men tyvärr så har även Hälsingland drabbats av feber och vämebölja. Skidor, skidskor och en massa träningskläder är nerpackade så jag hoppas på det bästa.

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *