Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Regn och rusk. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
10 december, 2014 Magnus Frischenfeldt

Regn och rusk.

 

Det är otroligt hur fort man slängs in i vardagen igen. Det kanske inte riktigt var det här jag hade väntat mig när vi landade i Sverige, Var är all snö och de fina skidspåren? Det är inte lång tid kvar till Vasaloppet och jag vill ha lite mer skidtid än den lilla tid jag spenderat på rullskidorna i år. Nåväl vintern kommer väl sinom tid.

Nu ska jag jobba på julstämningen för den har inte infunnit sig ännu trots att Amaryllisen snart är utblommad. Jag gjorde en deg till pepparkakshuset igår och i morse så kavlade jag ut den och gräddade delarna.

pepparkakshus

Det blir inte bara ett hus det blir en hel kyrka…. Jag återkommer med resultatet. I kväll bär det upp mot Sthlm och då väntar ett bröst, triceps pass. Det ska bli skönt att komma tillbaka till SATS igen dessutom har mitt närmaste gym öppnat igen efter vattenskada.

Har du lite julstämning över maila den då till mig för jag saknar den.

Tagged: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *