Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Slutet | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
8 december, 2014 Magnus Frischenfeldt

Slutet

 

Allt gott har ett slut och dit har vi kommit nu. Efter två sköna sista dagar sitter vi nu på flygplatsen och väntar på planet som ska ta oss till Stockholm igen. För att få en behaglig resa hem pressade vi in ett Corepass i morse med instruktören Malin.

core-sista-passet

Svettigt men skönt sätt att starta dagen på. Det är fantastiskt vad detta hotell erbjuder sina gäster. En bra frukost, massor av träningspass samt ett utrustat gym och när vi åkte till flygplatsen checkade vi in på hotellet så det var bara att gå igenom security när vi var framme.

Vi han med 45 minuter på  solstolen innan vi var tvungna att ta på oss långbyxor och tröja igen.

hemresa-grankan

Nu är vi snart hemma redo att ta oss an julstöket med allt vad det innebär.

Bring it on snart är det jul.

Tagged: , , , , , , , ,

Comment (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *