Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Cardio x 3 | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
4 december, 2014 Magnus Frischenfeldt

Cardio x 3

 

Det blev en aktiv dag idag. Efter att vi slocknat innan midnatt igår och vaknade kl 08.00 lagom till dagens första pass var vi riktigt utvilade. 08.30 stod vi startklara på gymmet för dagens första pass som Adele här på Sunprime höll.

lars core lars adel jag

30 minuter CORE är en perfekt start på dagen trots att man är på semester. Efter frukost och lite poolhäng tog jag mig en språngmarch på 15 km.

Först ner till Faro del Maspalomas för att sen vika av mot Playan.

faro-maspalomasPlayan

Vill man så finns det hur många aktiviteter som helst här på ön. Man möter ofta löpare och klungor av cyklister som ligger och linjetränar. Det finns gott om gym och golfbanor, var man än vänder sig så finns det skyltar om träning och aktiviteter.

fitness-heaven

Väl tillbaka var det dags för dagens tredje aktivitet…. Crossfit.

Ombytta och klara vid 17.00 och den här gången var det Malin som skulle plåga oss.

malin-instruktörtriceps-grancan

Det är kul att klasserna fylls upp, trots att det bara är semesterfirare här. Totalt var vi 16 st som var redo att svettas. Alla pass och gymmet är gratis då man bor här på Sunprime så det är upp till en själv hur aktiv man vill vara. Efter ett sjukt svettigt pass var det skönt med en simtur i poolen.

after-gym-swim

Nu är vi duschade och klara och redo för middag. I morgon blir det en träningsfri dag då hyr vi bil och ger oss av på en tur runt ön… Det är snart jul så det kan nog bli en och annan julklapp.

Ha en bra kväll.

 

Tagged: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *