Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
En dag på stranden. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
2 december, 2014 Magnus Frischenfeldt

En dag på stranden.

 

Att vakna upp av att solen skiner och fåglarna kvittrar är en skön känsla dessutom utvilade efter en lång natts sömn. Vi började morgonen med ett löppass innan frukost.

Löpning i solen

Eftersom jag tycker det är skitjobbigt att springa innan frukost höll Lars tempot. 7 svettiga kilometer blev det. Solen skiner inte från en klarblå himmel men det är stora luckor i molnen så det gör inget. Efter frukost var det stranden som gällde.

sandstrand grancan

Vi har bokat upp os på pass varje kväll kl 17.00 utom på fredag så vi kommer klara av två pass om dagen. I kväll är det Crossfit som gäller.

crosstrain grancancrosstrain grancan 2

Jag har aldrig varit med om så mycket på någon semester förut men det känns riktigt skönt att inte bara ligga på rygg och titta på solen, det ena ska inte utesluta det andra.

I kväll ska vi ut och käka med Martin och Marco som också har flytt kylan.

Jag tävlar fortfarande om veckans blogg så gå in och rösta på ”Blod, svett och skavsår” Ni hittar omröstningen i högerkolumn.

http://bloggar.besökstoppen.se/

Ha det så bra i mörkret vi hörs vidare i morgon.

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *