Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Nerbäddad i sängen. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
28 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

Nerbäddad i sängen.

 

Jag ligger i topp på omröstningen av veckans blogg på Besökstoppen. Har du röstat redan går det att rösta igen efter 24 timmar så gå in och rösta. Omröstningen hittar ni i högerkolumnen Klicka för “Blod, svett och skavsår”.

Japp det är bara att konstatera trots träning och någorlunda sunt leverne lyckades jag inte hålla mig helt frisk. Jag inte så dålig att jag är helt bortkopplad från världen utan parkerat i sängen i förebyggande syfte. Det händer alldeles för mycket de närmaste dagarna för att riskera att bli ännu sämre. I morgon bär det av mot Sandhamn för adventsfirande med övernattning på Seglarhotellet. Söndag kväll är det glöggfest och på måndag åker vi till Spanien för en veckas sol och träning då vill jag vara frisk som en nötkärna. Jag var inbokad på ett pass på SATS nu vid lunch men vald att avboka ibland måste man lyssna på kroppen.

Försökte kurera mig med fruktsallad, julskinka med min hemgjorda senap till frukost.

fruktsallad senap

Inte för att jag tror det kurerar men gott var det.

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *