Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jag är SJUK… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

Jag är SJUK…

 

Jag är med i omröstningen av veckans blogg på Besökstoppen. Gå in och rösta på min Blod, svett och skavsår. Ni hittar omröstningen i högerkolumnen.

Det är något i kroppen. Inte undra på att jag har varit hängig å trött i de senaste dagarna för jag tror jag börjar bli sjuk. De sista träningspassen ha inte varit någon höjdare och jag känt att orken inte funnits där.

trädocka

Redan vid tunnelloppet förra lördagen kände jag att det var något på gång. Men jag är som jag är och lyssnar inte tillräckligt på kroppens signaler utan bara kör på. Nu ligger jag här i sängen och tycker lite synd om mig själv. Jag har fyra dagar på mig att bli fit for fight igen för då åker vi till Gran Canaria för en veckas semester med massor av träning.

Det är bara att gilla läget och lyssna på kroppen. Vilar jag nu några dagar så är jag på fötterna igen.

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *