Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Bröst och mage. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

Bröst och mage.

 

Det är klart att jag valde ta upp båten igår då det var årets skitdag med storm och regn. . Om jag hade vetat att solen äntligen skulle visa sig gul och fin från en klarblå himmel hade jag väntat. Aldrig har jag tagit upp båten så här sent på året. Efter att ha plurrat och blivit stående i midjehögt vatten i 10 minuter var jag inte vidare sugan att göra fler aktiviter för dagen. Kall och blöt parkerade jag i soffan….

båt skitväder

Nu är det en ny dag och vi har fått se solen..!! Jag är uppe i Stockholm och det betyder gymmet. Idag är det bröst och rygg som kommer att få sig en omgång.

bröst

Internet är fullt av bra övningar och idag ska jag inte göra något av det jag brukar göra. Musklerna anpassar sig fort till övningar så det gäller att vara uppfinningsrik och variera träningen.

magövningar

Här är några övningar som kan inspirera er.

Packa väskan och ge er iväg till gymmet..!!

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *