Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Måndag morgon… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
24 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

Måndag morgon…

 

Det kan nog inte bli mörkare än så här bara snön kan komma så blir det ljusare igen.

Om en vecka ska jag få se solen och känna värmen igen. Vi har planerat in en veckas träning på Kanarieöarna. Nästa måndag sätter vi oss på flyget som ska ta oss till värmen. Vi kommer bo på Vings Sunprime där det finns dels ett Satsgym och allt från crossfit till yoga klasser.

LPASUPR

det är ingen organiserad träningsresa utan vi kommer att planera vår träning själva. Varje morgon är det samling för powerwalk och på eftermiddagen är klasserna det är upp till en själv att delta. Vi är ganska inriktade på att det ska bli en aktiv semester för att lata ligga på rygg i en solstol klarar vi inte.

Med det i huvudet så hoppas jag att veckan kommer att gå fort.
Tänd ett ljus i mörkret och ha en skön måndag.

 

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *