Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Neongul…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
21 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

Neongul….

 

Idag mötte jag upp Barbro Caesar och Elisabeth Alexis för att få startpaketen inför morgondagens Tunnellopp. Det är helt otroligt att det är mer än 42000 personer som är anmälda inför morgondagens Tunnellopp. Det ska bli spännande att se hur vi alla ska få plats i tunnlarna under norra Stockholm.

I startpaketet fanns en väst samt ett par handskar som alla ska bära under loppet. Nu visade det sig att färgen på västen samt handskarna var exakt samma färg som Crafts serie “Brilliance” Som jag tänkte bära imorgon så jag syns riktigt ordentligt i tunnlarnas mörker.

tunnelrun-väst

Jädrans vad jag kommer synas..!!! 12.50 är min starttid, står du i samma håll utkik efter något riktigt SKRIKIGT GULT…!!

Ha en skön lördagskväll hoppas vi ses i morgon..!!

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *