Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Behövlig vila. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
12 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

Behövlig vila.

 

De sista dagarna har jag inte gjort något speciellt för att aktivera kroppen. Visserligen har jag burit en jäkla massa tryckimpregnerat virke och snickrat ute i stugan. Det har varit ett behövligt uppehåll för jag känner mig sliten och trött. Kan det vara en förkylning som är på väg? Det har blivit en del kroppsarbete. Trallen runt tunnan är klar och bron mellan terassen halvvägs.

badtunna Bro

På morgon är jag uppe i Stockholm som vanligt då tar jag mig i kragen och åker till gymmet. Att motivera sig den här årstiden är inte det enklaste. Det är mörkt när man vaknar och det är mörkt när man kommer hem från jobbet. Tänk ändå om det kunde bli kallt och lite snö. Med snön kommer energin och när längdskidsspåren dras är det total lycka.

sno

Om bara 10 dagar går nästa löplopp så jag ska ut några vändor för att sätta fart på benen.

sthlmtunnelrun_turkois_text

Vill man ha resultat så är det bara att rycka upp sig oftast går det av farten bara man hummer ut i naturen eller till gymmet.

Träna på.

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *