Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Måndag… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
10 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

Måndag…

 

När vi var på matmässan i helgen stannade vi i en monter som demonstrerade blendrar. Han som skötte knapparna tryckte i en jädra massa olika grönsaker och rotfrukter blendern för att sedan mixa dom till en sjukt god soppa. Det blandades hej vilt och han sa att man inte kan misslyckas.

Efter att ha fyllt shoppingpåsen med selleri, palsternacka, blomkål, vitlök chili samt lite andra saker så trodde jag att jag var hemma….

grönsaker

Mixern fylldes och jag satte igång…. Det var lite trögt att få mixerbladen att komma åt grönsakerna så jag fick hjälpa till med mixerstaven. Tillslut hade jag en slät och fin soppa.

Fy fasen va den var äcklig….!!! Den åkte rakt ner i slasken sen kokade jag Torsk istället…..

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *