Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Allt för hälsan 2014 | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
8 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

Allt för hälsan 2014

 

Idag var Lars och jag på Allt För Hälsan 2014. Det är en mässa som hålls årligen på Stockholmsmässan i Älvsjö. Allt för hälsan presenterar trender och tendenser inom träning och friskvård. Vi gick dit med ambitionen att få träffa och prata med insatta träningsfreak.

hässomässan-2014

Man kan gå på föreläsningar om det mesta och delta i nya träningstrender. Tyvärr har mässan blivit mer en marknadsplats med inriktning på försäljning. Det är en marknad där nasarna slåss om att just deras produkter och tänkande är det rätta. De som var där för att delta på klasser fick sitt lystmäte tillgodosett. Det fanns klasser från yoga till crossfit.

yoga-mässan

Jag sprang på Fia Larzon från Nyköping som driver Kraft och hälsa. Fia hade deltagit på klasser för att testa det senaste inom gruppträning. Dessutom fick jag nöjet att krama om Lotta Norén på tidningen Topphälsa. Det är alltid lika roligt att se henne.

lotta-noren

Även Eva-Lena  från Västervik som jag inte träffat på 10 år dök upp i vimlet.

evalena

Min största behållning av mässan var mina nya inlägg till skorna. Jag har haft problem med fötter, knän och höfter och dessa ska hjälpa.

inlägg

Sjukgymnast Lars Lindin på TLC Medical mätte ut och analyserade mina fötter och dess uppbyggnad.

lars-skoinlägg

Jag tror att det kommer bli riktigt bra. De gör ont som fasen och man måste vänja sig men det kommer…

Parallellt med Allt för hälsan går även mässan Mitt kök. Och när hungern kom passade vi på att springa in i hallen bredvid för att få något i magen. Det var sjukt mycket folk och alla trängdes för att få gratis provbitar som de stackars utställarna skar upp så svetten lackade.

Vi riktade in oss på högrevs och lammburgare från Öland

hamburgare-mässan

Bland all hälsokost och träning dök Birgitta upp från Hela Sverige bakar och pratade småkakor… Skön kontrast.

hela-sverige-bakar

I det hela var det en någorlunda bra mässa men vi gick därifrån utan att egentligen ha några nya idéer om träning.

Nu väntar middag hos Ia och Niklas.

Ha en bra lördagskväll.

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *