Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
TGIF | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
7 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

TGIF

 

Så var det fredag igen med allt vad det innebär. Inte för att jag ska vara moralgubbe men sprang på en artikel om kalorier i alkohol. Oberoende på vad man tränar för ska man tänka på vad man stoppar och häller i sig. Kolla vad du förbränner följ länk till Kaloritabell.

kalorier i akohol

Vin och öl kan ju vara gott men då får man ta konsekvenserna. Eftersom jag tycker det är tungt att springa vill jag bli av med några kilo. Jag sköter mig i veckorna och tänker på vad jag stoppar i mig men det är så lätt att glömma när fredagen och helgen kommer med After Work och allt vad det innebär.

Nu ska jag packa väskan för att bege mig mot gymmet och köra skiten ur benen. Det blir veckans sista benpass och förmodligen det sista benpasset på gymmet innan Tunnelloppet 22 nov.
Jag får sådan ruskig träningsvärk.

Ha en bra fredag,

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *