Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Kickstart på dagen… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
6 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

Kickstart på dagen…

 

Havregrynsgröt med banan, rostade kokosflingor, mosade jordgubbar och ett glas nypressad apelsinjuice är en perfekt start på dagen. Jag måste medge att jag tippar i en skopa jordgubbsprotein bara för det blir så jäkla gott…. Är jag hooked?

gröt

Jag bläddrar i DN:s bilaga om mässan “Allt för hälsan” som går av stapeln i helgen.
Stockholmsmässan i Älvsjö kommer fyllas till bredden av träning och hälsa och det är en hel drös av intressanta seminarier jag vill ta del av.

llt för hälsan

Åk ut till Älvsjö och inspireras. Det har snöat nu på morgonen… Ingen är lyckligare än jag fast jag vet att snön inte kommer att få ligga kvar. Hoppas att vintern är på intågande jag vill att skidsäsongen ska börja snart.

första snön

I eftermiddag åker jag hem till Stockholm igen och ett skönt bröst, tricepspass väntar.

Ha en bra torsdag.

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *