Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Svettskydd och snickeri. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
3 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

Svettskydd och snickeri.

 

Planen var att rullskidorna skulle få sig en tur idag men så blev det inte…. Så fort jag kom hem från jobbet så greppade jag sågen och hammaren för att snickra klart runt badtunnan.

badtunnan

Innan jag var klart så blev det mörkt. Där jag stakar mig fram finns inga gatlyktor vilket gör att det är totalt livsfarligt i mörkret trots att jag har Crafts Brilliance och reflexväst på mig, så jag hoppar skidorna i kväll. Bara för att jag inte kom ut med rullskidorna innebär det inte att det blir träning. I helgen köpte jag ett svettskydd till cykeln från Tacx.

cykelskydd

Det kanske låter hur nördigt som helst men jag svettas floder när jag sitter på cykeln och trampar. Jag ska testa i kväll om den håller måttet och återkommer.

Dessutom kommer jag plocka fram min Kettlebell, hantlar och pilatesboll för det blir lite ryggträning här på golvet i stugan…

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *