Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Svettigt värre. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
2 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

Svettigt värre.

 

Det blev ett dubbelpass idag eftersom lathet och träningsvärk satte mig i soffan igår. Inget är gratis och vill man nå framsteg så är det bara att slita på. Det låter värre än vad det är för jag gillar ju det här.

Idag blev det premiär för mig och Lars på SATS Sveavägen. Vi var inbokade på ett Organic Bodyworkpass. Efter att ha tittat på SATS hemsida och videosnutten om passet konstaterade jag att…. Jag kommer nog inte att gilla det…. Klassen som är inspirerad av yoga och pilates, bjuder på funktionell träning för hela kroppen. Organic Bodywork™ genomförs i 38-40 gradig värme och 65 % luftfuktighet. Tempot är lugnt och man ska uppleva stor närvaro.

Som ni hör, där tappade jag intresset direkt. Med tanke på vad passet skulle innehålla gick jag till gymmet en timme innan för att köra genom överkroppen en sista gång den här veckan. Det blev ett bra pass, bröst, tricepspass med löpning på bandet som uppvärmning.

Sen var det dags…

hot-studio

Jag måste krypa till korset det var faktiskt ett riktigt skönt pass. Hela passet bestod av rörelser, ingenting ansträngande utan bara som syfte att mjuka upp kroppen. Eftersom jag har haft träningsvärk i princip nu en vecka så var det ett bra sätt att avsluta träningsveckan.

Om jag inte kombinerat Organic Bodywork™ med ett ordentligt styrkepass innan så skulle jag nog tycka det var bortkastad tid.

lars-hot-studio

Med tanke på att rummet höll en temperatur på 38 grader så var det riktigt svettigt trots att man inte tog ut sig. Det droppade rejält från Lars.

Jag kan rekommendera Organic Bodywork™för en trött kropp.

Nu är träningsveckan över och det blir kokt torsk till kvällsmat efter det så fastnar jag nog nöjd i soffan.

I morgon är det en ny vecka med nya möjligheter… Jag längtar….

Tagged: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *