Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Ruckade planer. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
1 november, 2014 Magnus Frischenfeldt

Ruckade planer.

 

Det blir inte alltid som man tänkt sig. I torsdags kom jag upp till Stockholm och jag styrde cykeln mot gymmet för att köra skiten ur bröst och triceps, och igår var det rygg biceps som stod på schemat.

Jag har nu lyckats få träningsvärk i hela kroppen…. Det knakar och knäpper i leder och knän och att förflytta kroppen är ganska smärtsamt.

Planen var att det skulle bli ett benpass idag men det lade jag på hyllan då jag knappt kan böja på benen. Istället hoppade jag upp på cykeln för att låta Harriet ta hand om mig.

klippning

Då var det inte massage av min sargade kropp utan det var min kalufs som fick sig en behövlig genomgång. Harriet var en av oss som åkte hoj i Amerika för några veckor sedan och är en av delägarna av Salongen Haven på Östermalm

Efter en fyratimmars lunch så var jag redo att parkera i soffan och ser fram till morgondagens träning. I morgon är jag bokad på ett Organic Body pass vilket blir premiär för mig dessutom ska jag pressa in ett benpass innan.

Jag återkommer i morgon med en utvärdering av passet.

Ha en skön lördag.

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *