Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Efter vila kommer… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 oktober, 2014 Magnus Frischenfeldt

Efter vila kommer…

 

Nu är det slut på rast och vila. Det räcker alldeles utmärk med de dagar jag fick i helgen. Det är på tok för lätt att sås ihop och hitta på 1000 anledningar att inte röra sig. Varför ska man jaga livet ur sig? Det är ju en bra fråga….
Den enda jag kan svara för är mig själv. Jag blir piggare av att träna och mår bra mycket bättre i kroppen trots ständig träningsverk även om det är svårt att få tummen ur ibland, dessutom vet jag vilka utmaningar som stundar. Ska jag få en någorlunda behaglig resa genom Vasaloppet, Vätternrundan, Ironman och alla de andra utmaningarna jag ska göra under 2015 så MÅSTE jag röra på mig.

På dagens schema stod kondition. Då jag är i stugan på måndagskvällar så är det perfekt att fila på flåset. Jag kom hem ganska tidigt från jobbet och det var fortfarande ljust trots  vintertid så jag drog på mig löpkläderna och gav mig ut i skogen.

löpning-brilliance

För att synas bra så använder jag Crafts serie “Brilliant“. Den är framtagen med fluorescerande färger för att synas maximalt i höstmörkret. Med tanke på de dåligt upplysta  landsvägarna vi har här i Södermanland så är Crafts “Brilliant” perfekt.

Det blev ca 45 minuter ute i skogen innan det blev för mörkt. Varför sluta där? In i värmen för att byta om till cykelkläder. Cykeln står uppspänd i trailern och bara väntar på att bli trampad på.

cykel

Efter endast 25 minuter kroknade jag. Man riktigt känner hur energin rinner ut ur kroppen. Jag avslutade dock med några magövningar. Det fruktade hjulet.

mage

Nu lär jag få rejäl träningsverk i magmusklerna. Det blev ett bra konditionspass så jag är nöjd. Om tid finns i morgon så väntar ett benpass på gymmet i Stockholm innan jag ska ut på middag…

Nu ska jag hoppa i badtunnan som håller sköna 39 grader……
He en skön måndagskväll….

Tagged: , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *