Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Träningsvärk. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
24 oktober, 2014 Magnus Frischenfeldt

Träningsvärk.

 

Det har varit en bra träningsvecka. I onsdags förra veckan kom jag hem från Amerika och sedan dess har jag hunnit med 8 träningspass. De tre extra kilon som Amerikaresan innebar är nu ett minne blott och det känns riktigt bra.

Det har inte blivit blogginlägg varje dag, så här års finns det inte många utmaningar i form av tävlingar. Nästa stora utmaning är mitt tredje Vasalopp. Först tänkte jag inte ställa upp Vasaloppet för förra året var det riktigt överjäkligt med tö, snöfall och regn om varannat.

Ett lopp jag skulle vilja springa är Tunnelloppet i Stockholm med det är fulltecknat. Finns det någon därute som har en biljett över så springer jag mer än gärna. Hör av er…!!

Igår hade jag tänt att köra ett rygg bröstpass med det blev lite ändrade planer. På grund av att Vasaloppet är annalkande och jag inte plockat fram rullskidorna ännu så blev det ett stakningspass i stakmaskinen.

stakmaskin

Trots träningsvärken från armpasset i onsdags så stakade jag på i 45 minuter, följt av 30 minuters intervall på löpbandet. Eftersom jag hade planerat rygg och bröst så pressade jag in även flyes, cablecross, bänkpress, latsdrag och några ryggövningar till

Min träning är först och främst till för att bygga upp en stark och slittålig kropp. En kropp som ska hålla i många år till.

På grund av träningen så går jag nu med KONSTANT träningsvärk. Det är ständigt någon liten muskel som ger sig tillkänna efter ett pass. Denna vecka har jag lyckats att kombinera två stela och värkande ben med sjuk träningvärk i armarna…

Det är skönt med träningsvärk för då vet man att tiden i löpspåret eller på gymmet har tagit men någon måtta på eländet skulle inte skada.
Nu ska jag vila över helgen då vi har storfrämmande av Alfons Bruce som har höstlov.

Så trevlig helg.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *