Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Ett minne blott. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
23 oktober, 2014 Magnus Frischenfeldt

Ett minne blott.

 

Allt är upp till en själv. De tre extra kilon som jag la på mig under Amerikaresan är nu snart borta det krävdes fem träningspass och lite gröt.

gröt

Man kan styra sin kropp ganska mycket själv det är bara att bestämma sig. Träning och kost gör underverk för kroppen. Det har blivit ganska många träningspass de sista dagarna. Nu när cykeln står uppspänd i trainern och jag har en uppsättning hantlar och kettlebell så finns inge som hindrar mig.

hemmagym

Tyvärr är jag inte lika disciplinerad som på gymmet men all träning är bra träning. När jag är i stugan (varannan natt) så blir det mycket kondition, löpning eller cykel men egentligen är det rullskidorna som skulle fram men det tar tyvärr emot lite. Det är synd för snart är det dax att ställa sig på startlinjen i Sälen och skida de nio mil som Vasaloppet ät till Mora. Det är enkel matematik har man tränat så blir resan bra mycket behagligare. Det gäller egentligen allt, med lite träning så orkar man mer och kroppen mår bra så inga ursäkter. Då jag är i Stockholm blir det gym och styrka. Det räcker inte med bara kondition för att kroppen ska orka mina utmaningar jag måste även ha lite muskler. Dom behöver inte vara så stora men måste finnas…

Igår var jag på bokrealise då en kompis, Gabriella Ullberg Westin gav ut sin premiärdeckare. Jag är sjukt imponerad och stolt över henne, att lyckats att skriva en bok och få den utgiven. Två kompisar har läst den och tydligen är den sjukt spännande. Boken heter Ensamfjäril, en perfekt julklapp så ut och köp.

ensamfjäril

Ensamfjäril kanske inte är lämpad till gammelmormor då den innehåller en hel del sex å snusk (eller så är det precis det hon behöver) men alla andra…
I kväll ska jag börja läsa.

boken

Det har även kommit annan läsning. Nya numret av Starkmagasin finns nu på hyllorna i en butik nära dig. Om du vill läsa om träning på riktigt är det tidningen för dig.

ny-tidning

Idag blir det tapetsering av hallen på förmiddagen sen väntar ett skönt bröst ryggpass på gymmet.

Ha det bra idag..!!

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *