Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
På två hjul. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
20 oktober, 2014 Magnus Frischenfeldt

På två hjul.

 

Nu är den på plats. I kväll monterades cykeln i trailern framför tv:n. Tanken var att jag skulle ut och rulla med rullskidorna men ett ihålligt regn samt träningsverk från gårdagens benpass gjorde att det inte var vidare lockande.

Med tanke på att cykelns däck är smala som sytrådar och släta är höstens blöta löv på vägarna ingen höjdare därför är den nu monterad inomhus för resten av säsongen.

Det var ett tag sen jag cyklade så det var riktigt skönt att kränga på sig cykelbyxorna från Craft och snöra skorna för en cykeltur. Med “Så ska det låta” på tv:n startade ett sjukt svettigt pass.

cykel

Att cykla inomhus är bra mycket jobbigare än att fara fram på vägarna. Efter 50 minuter i ett ganska högt tempo var jag helt slut. Cykeln stod i en pöl av svett och träningsverken i benen gjorde inte det hela enklare.

svettigt

Första inomhuspasset avklarat och det är jag nöjd med. Om jag nu upprepar detta tre gånger i veckan och dessutom ökar tiden samt lägger in intervaller så lär nästa säsongs cykling med Vätternrundan och Ironman gå som en dans…. Om det inte är skidväder i morgon så blir det en stillasittande tur på cykeln även i morgon….

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *