Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Tillbaka i verkligheten. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
17 oktober, 2014 Magnus Frischenfeldt

Tillbaka i verkligheten.

 

Nu är jag hemma igen… I ett grått och regnig Stockholm. Kontrasten från Kaliforniens värme till detta grådask är stor men det är skönt att vara hemma igen.

Tanken var att jag skulle blogga under resans gång så ni fick vara med och dela den fantastiska upplevelse som det var att på två hjul ta sig genom Kalifornien, Nevada och Arizona men det tog mer på krafterna än vad jag trodda att inte göra någonting. Varje kväll vid 22.00 sov jag som en liten gris och att skriva fanns inte i mitt huvud.

Men med tre kilos extra vikt på kroppen ser jag fram mot höstens utmaningar med rullskidor och nya styrkepass, dessutom tänket jag lägga in några crawlpass i badhuset som kommer att komma väl toll pass inför nästa års stora utmaning.

Idag var det dags för mitt första gympass efter resan så jag tog min ny inköpta långboard under armen och begav mig mot gymmet.

skateboard

Det blev uppvärmning på Stairmastern förljt av ett bröst rygg pass. Det kändes skönt att vara igång igen.

Kroppen är till för att användas så gör det..!!

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *