Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
På väg mot äventyr… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
30 september, 2014 Magnus Frischenfeldt

På väg mot äventyr…

 

Som jag skrev i förra inlägget, nu kommer bloggen bli en reseskildring i två veckor. Träningen läggs på hyllan för äventyr i Amerika. Nu sitter jag på flygbussen mot Arlanda för att möta upp lite kompisar som ska med på resan.

Arlandabussen

Resan går mot Los Angeles där sju stycken Harleys står och väntar på oss. Semestern kommer att vara en 450 mils lång hojtur genom Arizona, Nevadas nationalparker och öknar. Det kommer att bli poker run i Las Vegas och en tur genom Grand Canyon. Helt klart en anorlunda semester. Hjälm, skinnpaj och chaps är packade….

Om ni vill läsa om annat än träning…. Häng på i två veckor annars kommer bloggen återgå till Blod, svett och skavsår så fort jag är hemma igen….

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *