Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Efterlängtad semester. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
29 september, 2014 Magnus Frischenfeldt

Efterlängtad semester.

 

Med stumma och värkande ben traskade jag till gymmet i förmiddags. Tänkte att jag skulle hinna med ett sista pass innan semestern. Träningsvärken från helgens Lidingölopp börjar ge sig, det blev aldrig så jäkligt som jag trodde det skulle bli. Jag får tacka all den träning jag lagt ner sista året att jag faktiskt håller mig ganska fräsch även efter långa distanser.

Jag har sagt det förut: Jag kommer aldrig snabbast inte heller starkast men jag ska banne mig genomföra det jag åtar mig. Det handlar BARA om inställning.

Uppvärmningen idag blev inte på löpbandet som det brukar utan på trampmaskinen. Trampmaskinen är betydligt skonsammare för ben, höfter och knän. Efter 15 minuter svettig uppvärmning så körde jag bröst, rygg, biseps, triseps och axlar, dessutom en planka med axelrörelse.

Det blev en bra genomkörare av överkroppen.

Nu packar jag för två veckors hojtur i Kalifornien, Nevada och Arizona. Hur mycket träning det kommer bli har jag ingen aning om, förmodligen ingen alls… Titta in här med jämna mellanrum om ni vill följa vår resa på de Amerikanska vägarna. Jag kommer byta ut bloggen från en träningsblogg till en semesterblogg i två veckor.

Den 15 oktober är jag tillbaka i Sverige igen då återgår bloggen till det normala igen…

Tills dess…..träna även för mig….

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *