Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Är det så det ska vara? | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
23 september, 2014 Magnus Frischenfeldt

Är det så det ska vara?

 

Det är inte på grund av ålder JAG SOVER MED STÖDSTRUMPOR…… Bara att konstatera och gilla läget…. Egentligen är det inte stödstrumpor utan ett par jäkligt små kompressionsstrumpor. Eftersom vaderna har lyckats bli 3 cm kortare efter helgens halvmarathon i Oslo och om några dagar är det 30 km löpning på Lidingö som gäller.

kopressionsstrumpor

Med kompressionsstrumpor och ett rejält lager av linimentet från helvetet så blir inte sömnen den bästa.  Förhoppningsvis helas mina vader fortare… Dessutom så är vaderna nu vältejpade med Kinesiotape.

tape

Tre dagar kvar till Lidingöloppet då vet vi resultatet…… Återkommer om min hemsnickrade huskur hjälpte.

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *