Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Paus från löpningen… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
17 september, 2014 Magnus Frischenfeldt

Paus från löpningen…

 

Jag tar det fortfarande lugnt med löpningen. Den träning jag inte har i kroppen hinner jag ändå inte få till på lördag. Bara för att jag inte springer betyder inte det att jag behöver sitta i soffan som en soffpotatis…. Vi har haft ett underbart sensommardag här i Oxelösund  så jag tog på mig tjockjackan, flytvästen och kastade loss.

Båttur jogersö

Det är bara att passa på för höst med regn och rusk kan komma när som helst. Väl tillbaka i stugan tog jag fram de här skönheterna.

hemmagym

Man behöver inte mycket mer utrustning än så här för att genomföra ett bra pass hemma. Jag koncentrerade mig på överkroppen med axlar rygg och mage. Det blev kettlebell sving och situps, axel och rygg med hantlar. Tyvärr vet jag inte vad alla övningar heter så det är svårt att visa vad jag gör. Jag får gå på kurs och lära mig namnen….eller få tag på någon som kan fota mig då jag gör övningarna.

axel mage

Den här lyckades jag ta med självutlösaren. Man börjar med vikten nere och man står i plankan, med rak arm svingar man upp hanteln rakt upp. 15 gånger 3 set på vardera armen det känns ordentligt i sida mage, axel och rygg en riktigt bra övning.

Jag försöker träna mycket bål nu då skidsäsongen snart är här. Om ni såg Klassikern på SVT igår vet ni att Vasaloppet är ingen lek. Jag vill ha en behaglig tur mellan Bergaby i Sälen och Mora då är det bara att träna…

spindelnät

Upp ur sofforna nu, gå ut och njut av solnedgången…!!

Tagged: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *