Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Det är en sport bara att ta sig till gymmet | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
29 augusti, 2014 Magnus Frischenfeldt

Det är en sport bara att ta sig till gymmet

 

Det blev ett gympass idag som jag dessutom är riktigt nöjd med det. Jag var inte vidare peppad när jag satte mig på cykeln för att zig-zag ta mig genom trafiken som värsta utförsåkaren.

trafik

Det är sjukt mycket bilar så Sthlms gator….

Väl på gymmet så blev det intervallträning på löpbandet. 5 minuter uppvärmning på hastighet 10 sen upp ett steg till 11 i en minut, ner till 10 i en minut sen upp till 12 i en minut, tillbaka till 10 i en minut för att öka till 13 nästa gång i en minut….. Så höll jag på upp till 15 för att sen trappa ned hastigheten  ett steg itaget tills jag var tillbaka på 10 igen…. SJUKT JOBBIGT OCH SVETTIGT…

Det blev det lite olika blandade övningar idag, utfall med kettlebell 5 reps x 12 utfall, magövningar som aktiv vila.
Baksida lår med hjälp av stång, som vila lyfta stång över huvudet så axlarna fick sitt..

marklyft3

Knäböj med stång, som vila en magövning med hantlar som jag gillar. Den körde vi första gången på ett crossfit pass i Karlstad i somras.

Jag tror inte jag gjorde något mer än en ordentlig stretch. Det blev tillslut ett bra pass med högt tempo, det lär kännas i benen i morgon….

Nu e det fredagsmys som gäller….

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *