Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Uppvärmning inför Lidingöloppet. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
28 augusti, 2014 Magnus Frischenfeldt

Uppvärmning inför Lidingöloppet.

 

Man ska springa ett långpass innan ett längre lopp sägs det. Jag är inte sämre och försöker att lägga in så många långpass jag bara kan. Jag tänkte avsluta långpassen inför Lidingöloppet med en halvmara. Den 20 september sätter jag mig på ett SAS plan och flyger till Oslo.

Tomas Färnlöv messade mig och frågade om jag ville hänga med till Oslo och springa Oslo halvmara.

Logo_Oslo_Maraton_2013_dato_BMW_B

Jag är inte sen att tacka ja och är nu anmäld. Det förväntas att jag ska springa 21 km på 1:50, det ska väl inte vara några problem.

Oslo är en fin stad och det ska bli kul att springa där.

Oslo_Marathon

Jag tog en sväng till gymmet idag men det var ingen höjdare, efter 15 minuter tackade jag för mig och packade ihop väskan. Jag orkade inte…. Det är helt ok, jag har kört ganska hårt  de sista veckorna så min stackars kropp behöver lite vila..

Känner jag mig ok i morgon så besöker jag gymmet och kör dagens pass då.

Nu är det rast och vila…. i soffan….

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *