Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Många mil i benen. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 augusti, 2014 Magnus Frischenfeldt

Många mil i benen.

 

OK det blev inte 20 km idag…. men väl 14.5 km, ett halvt Lidingölopp. Idag var en sådan där underbar dag solen sken från en blå himmel och det var lagom varmt. Med andra ord en perfekt dag att ge sig ut i skogen och springa.

lopning-ryssbergen

Det enda sättet för att Lidingölopp och kommande marathon ska bli behagliga löpturer är att träna. Det är bara att ge sig ut i skog och mark. Det är ingen som gör det åt dig,  jag lovar att kropp och själ mår bra av det. Det är trögt ibland, jobbit som fasen men det ger sig….

Skärmavbild 2014-08-27 kl. 19.10.17

Dagens podprogram var Martina Haags vinter. Jag rekommenderar det starkt, lyssna på det när du är ute och springer för det handlar just om löpning. Det är Martinas berättelse hur hon startade vad som drev henne och tillslut gjorde henne till en löpare. En rolig historia.

Martina Haag

Följ länken eller klicka på bilden så kommer du till hennes vinterprogram.

De jag mötte i löpspåret måste ha tyckt att jag var knäpp eftersom jag helt plötsligt började att skratta….

lopskor

Nu är jag tillbaka i stugan och är på väg att hoppa i badtunnan som har värmts upp under löpturen. Perfekt avslutning på en bra dag.

Simma lugnt….

Tagged: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *