Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Med värkande ben… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
26 augusti, 2014 Magnus Frischenfeldt

Med värkande ben…

 

Helgen är slut och vardagen är här. Nu tycker jag att vardagen inte är så illa och det finns oftast mer tid att fixa med saker. Denna helg har minst sagt varit ganska jobbig och omtumlande, det blev inte lättare då jag kom till jobbet måndag morgon för att sätta nig ner och försöka reda ut vad vi hade i lådor och skåp. Jag har en hel lista lång med vad vi har kommit ihåg nu gäller det bara att veta inköpsår och pris då gärna med kvitton som bevis….eller hur…. Hur många kvitton sparar man? Jag har fått ihop det mesta och bestämt mig för att lägga inbrottet åt sidan ett tag och fokusera på annat. Med ny inköpt dator tänkte jag att säkerhetskopiera och uppdatera b.la telefonen….. Det sket sig ordentligt. Kontakter försvann och e-posten buggade rejält… Man kan lägga HUR många timmar som helst.

Jag träffade Christian Lindberg på Stockholm Triathlon han undrade hur det gick för mig i träningen. Jag sa att löpningen går trögt, hur mycket jag än springer känns det inte som om jag förbättrar mig. Han undrade hur mycket och hur långt jag sprang jag berättade och han trodde det skulle lossna snart, oj vad jag ser fram mot det.

Med värkande ben tog jag mig i kragen för en löptur. Eftersom Lidingöloppet närmar sig vill jag förlänga distansen och springa längre sträckor. Normalt ligger jag på ca 12 km men siktar på att öka distansen successivt närmaste veckorna. Jag har fått för mig att desto längre man springer ju lättare kommer det bli då jag står på startlinjen på Lidingöloppet.

stig

Trots ihållande träningsvärk i ben och rumpa från sista benpasset på gymmet avverkade jag ca 14 km i ett 5:40 / km tempo. Det är jag nöjd med dessutom lär nu inte träningsvärken ge sig ännu på några dagar.

Åter till soffan för att pilla i den förbaskade datorn….

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *