Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
I ett regnigt Stockholm. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
26 augusti, 2014 Magnus Frischenfeldt

I ett regnigt Stockholm.

 

Mina ben ska få vila idag så jag koncentrerar mig på övre delen av kroppen. Jag satte mig på cykeln för att trampa genom ett regnig Stockholm men mål SATS Zenit.

Cykeltur

Ok det regnar inte på bilden och den är inte tagen idag men jag sitter på en cykel…

Jag gillar att träna på SATS Zenit för det finns en avdelning där det inte är så mycket folk. Man slipper att trängas och det finns allt jag behöver för att mangla min kropp. Kettlebells, hantlar, dragmaskin, mattor och bollar… Det enda som man behöver ha själv är lite jävlar anamma.

Målet med dagens gymbesök var axlar, mage och rygg. 40 minuter i högt tempo med allehanda skitjobbiga övningar som jag inte har en aning om vad dom heter. Tänkte fota någon dag så det är enklare att förstå…

Vilket fall som helst så är jag nöjd med dagen och i morgon väntar ett löppass som jag tänker ska bli runt 20 km…. Jag får se dagsformen i morgon, egentligen spelar den ingen roll för det är bara att gilla läget att ge sig ut. Tanken är att Lidingöloppet ska bli en behaglig tur på 30 km så det är bara att ligga i…

DN-Stockholm-Halvmarathon-2012

Jag har en fråga… Är det någon som har känningar till DN Stockholm halvmara 13 sept? Om så är jag intresserad att få kuta runt i Stockholm med en nummerlapp på magen….

Tagged: , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *