Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Klassikern andra varvet… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
19 augusti, 2014 Magnus Frischenfeldt

Klassikern andra varvet…

 

Varför sluta när man precis har börjat?

Jag ställer in siktet på att genomföra ytterligare en klassiker.

ESK_banner1

Jag har inte några andra träningsmål för tillfället och jag behöver en morot i min träning och vad kan vara bättre än att snurra klassikern ett varv till? Jag är sen tidigare anmäld till Lidingöloppet i september och Vasaloppet i vinter dessutom vill jag testa en Vätternrunda med betydligt fler mil i benen och utan regn, Vansbrosimningen blev ju bara halva så det är bara att gilla läget och ge sig ner i vattnet igen…

Jag har visserligen satt nya mål med min träning och det är att testa på triathlon. Jag vet inte vilka tävlingar och var men det får ge sig under resans gång. Jag har som ett mål det är att genomföra en Ironman innan jag passerat femtio och det innebär att jag har två år på mig…. Hemska tanke men man ska ju ha mål här i livet….

ironman logo

Träningen går annars ganska trögt för tillfället och det är löning som ligger på agendan. Snart är det Lidingöloppet som är tre sjukt jobbiga mil i terräng. Jag tycker att löpning suger och det är skitjobbet men det är ingen ursäkt att hoppa över löppassen… Jag vet ju att desto mer man tränar ju lättare och behagligare blir resan…

Så fort Lidingöloppet är avklarat ska jag plocka fram rullskidorna.

Med tanke på att jag trycker löpning e jobbigt å ganska trist gav jag mig ut på en liten runda i Ryssbergen idag.

loprunda aug2014

Med Börje Salmings sommarprat i öronen så pinnade jag på i hela 13 km. Jag tänker successivt öka distanserna och en gång i veckan avverka ett långpass jag vill vara väl förberedd till Lidingöloppet.

jag aug 2014

Jag ska försöka att ligga på ca 40 km i veckan inför Lidingöloppet och denna vecka har jag avverkat snart 25 km.

Gilla läget ut å spring…. det är ganska skönt.
Nu ska jag stretcha sen hoppar jag i badtunnan….

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *