Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Nu får det vara nog… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
18 augusti, 2014 Magnus Frischenfeldt

Nu får det vara nog…

 

Äntligen lider sommaren mot sitt slut och jag kan ta tag i mig själv. Sommar och sol innebär även sena kvällar, grill och några glas vin. Det är inte varje dag som löpskorna eller träningskläderna åkt på för svettiga pass i skogen. Det har varit födelsedagar, festivaler och nu i helgen bröllop, det får vara slut med det nu….

I morse vaknade jag i Lysekil och började dagen med en promenad bland klippblocken i Nationalparken Stånehuvud som avslutade med en simtur i Gullmarsfjorden.

lysekil

Efter 5 timmar i bilen var jag hemma i Oxelösund igen. Trött och med stela ben vecklade jag mig ur bilen. Jag hade inte tänkt att dra på mig träningskläderna utan bara packa ur mina saker och sätta mig i soffan, men jag fick sjukt dåligt samvete och snörade skorna för att ge mig ut en sväng i skogen.

jag-host-joderso-craft

Det blev 7,5 km i ett bra tempo dessutom lite intervall i backe så jag är helnöjd. Det är snart Lidingöloppet så varje träningspass räknas…

I kväll på SVT startar det program En Svensk Klassiker. Det var det program som inspirerade mig att genomföra en svensk klassiker. Låt er inspireras och gör det som jag har klarat, det är inte så jobbigt som det ser ut.

ESK_banner1

Jag vill passa på att gratulera Maarit som i helgen genomförde en Ironman. Jag är sjukt imponerad och lite avundsjuk…. Läs Maarits resa i hennes blogg.

Maarit

Grattis Maarit Kaskela….!!!!

Tagged: , , , , , , , , ,

Comments (2)

    • magnus

      Jo jag såg det… men jag behöver nog ett år till på mig och testa några triathlon först.
      Är du anmäld?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *