12 augusti, 2014 Magnus Frischenfeldt

Diplom och medalj.

 

Nu har beviset kommit… En medalj och ett diplom som visar att jag genomfört en svensk klassiker. Det är inte så att det automatiskt dimper ner i lådan efter utförd prestation utan man måste registrera sig och betala registreringsavgiften. Vill man sen ha ett diplom så kostar det extra. Vill man dessutom ha tiderna på diplomet så är det någon hundring till…. Jag som är en sucker på medaljer vill ju ha en hård liten peng…. som man pyntar lite till för att få den.

klassikerdiplom

Men det är det värt och trots allt så är man lite stolt. Som jag redan skrivit så vet ni att jag snart ska springa Lidingöloppet igen och även staka runt Vasaloppet en gång en gång till. Vätternrundan lockar för jag vill komma dit tränad och se vad jag går för utan regn och rusk. Eftersom Vansbrosimmet var förkortat i år så vill jag simma ett helt Vansbro och vips så har jag genomfört Klassikern en gång till…. Hur svårt kan det vara…

Jag har varit i kontakt med Tomas Borgå och Malin på Craft vi ska försöka hitta på nya spännande utmaningar för mig.

Jag har ju precis fått upp farten så varför stanna nu…

Irionman?
Vad säger du Maarit kan det vara något för mig?

Tagged: , , , , , , , , , ,

Comments (2)

  1. maarit

    Självklart ska du ge dig på en Ironman! Det är ju roligt nästan hela tiden och om du väljer Kalmar så slipper du dricka rosé hela semestern, i stället får du göra roliga saker som långpass simning, cykel och löp. Kul va? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *