Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Sjukt svettigt…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
21 juli, 2014 Magnus Frischenfeldt

Sjukt svettigt….

 

Sista arbetsdagen innan semestern och det känns helt ok… Solen skiner och det är tropisk hetta. SMHI har lovat att sommaren ska hålla i sig så det ser ljust ut. Det enda jobbiga med denna hetta är att det är sjukt svettigt att träna.

Jag trotsade värmen drog på mig mina kläder från Craft, snörade skorna och satte på mig min camelback från Salomon för att ge mig ut på en löptur. Jag tog en annan väg än den jag brukar springa som gick längs vattnet mot Danvik i Oxelösund. Målet var att springa lite över milen med intervaller efter 6 km. Det blev 4 rusher på 500 meter vardera sen gick det inte längre…

svettigt

Jag svettades som en gris och det var på tok för varmt. Läprundan blev 12 km, det får jag vara nöjd med. Utan min camelback skulle det inte gå, jag fyllde i en liter vatten och det var slut innan jag kom tillbaka till stugan.

Resten av kvällen snickrade jag på trädäcket där den nya tunnan ska stå. Funkar allt som det ska så har jag den här i morgon….

Det ska bli skönt med vårt egna lilla bad här på tomten igen….

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *