Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Med egen vattenreservoar… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
13 juli, 2014 Magnus Frischenfeldt

Med egen vattenreservoar…

 

Jag avslutade helgens firande med en skitjobbig löptur. Det var dessutom premiär för min Camelback som jag köpte i veckan. Det är en praktisk liten sak som rymmer 1,5 liter vätska. Dagar som denna är det skönt att ha med sig vatten för jag svettas som en fontän i sommarvärmen.

camelback-fram

camelback-back

Med tunga ben gav jag mig ut och målet var 10 km i en hastighet av 5:30 per km. Det var motigt att springa, det kan bero på lite för mycket god mat, rosevinet som slank ner och sena nätter under helgen. Trots det avverkade jag nästan 12 km asfalt och höll tiden någorlunda.

loptur midsommar

Med tanke på att snart stundar Lidingöloppet så är det bara att bita ihop och ge sig ut. Ingenting är gratis så intervallträning i backe börjar redan nästa vecka. I år tänkte jag ta mig runt de 30 km som Lidingöloppet är med lite mindre värk och träningsverk i benen.

Ge er ut och spring i sommaren det är riktigt skönt…..

Tagged: , , , ,

Comments (6)

 1. Heike

  Kunde ju nästan stått på balkongen och vinkat åt dej ! 🙂
  Bra camelbak du köpt!
  Hejåhå ….mot Lidingöloppet !
  Åker till Schweiz på lördag för Swiss alpine, något för dej kanske nästa år !?

 2. Heike

  …….jag åker till Schweiz på lördag för Swiss alpine Marathon, nått för dej kanske ?
  Finns många distanser att välja på 10, 21 30, 42, 78 km……
  Hälsar Heike på Springtime Travel

  • magnus

   Låter spännande…!!! Det är väl hur fint som helst att springa i alperna. Vilken distans springer du? Ultran?

 3. heike emmrich

  faktiskt bara 30 km, Davos – Filisur, jag är ju där som ledare och då hinner jag tillbaka till Davos för att ta emot mina resenärer när de kommer i mål….Våran Svenska Jonas Buud springer 78 km och kommer i mål ca: 6 timmar efter start. han har vunnit 7 år irad, får se om det blir en 8:onde ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *