Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Sommarlov. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
12 juli, 2014 Magnus Frischenfeldt

Sommarlov.

 

Som ni har märkt har jag inte varit vidare aktiv på bloggen sista veckan. Jag har tagit det lugt och vilat. Det känns som om kroppen behöver det nu när jag har nått mitt mål med att genomföra en svensk klassiker. Nu ska jag ladda om och sikta mot nya mål, inte för att jag i nuläget vet vad målen är men något ska jag komma på.  Lidingöloppet och Vasaloppet är inbokat och även Tjurruset sen är kalendern tom.

Sista veckan har det blivit två gympass och en löptur resten av tiden är det rast vila på stället…. Jag tänker ta lite sommarlov och pausa hårdträninge ett tag, det innebär att jag inte kommer att vara lika aktiv på bloggen. Jag kommer tillbaka ska bara sola och bada lite…

image

Tills dess… Simma lugnt vi hörs snart..

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *