Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Halva sträckan. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
2 juli, 2014 Magnus Frischenfeldt

Halva sträckan.

 

Nu är det bara tre dagar kvar till vansbrosimmet. På grund av den låga temperaturen har tävlingsledningen tillsammans med läkare beslutat att korta ner Vansbrosimmet. Den tänkta 3000 meter långa simturen blir nu endast 1500 meter. Det är lite synd nu när jag har laddat och ställ in mig på att vifta runt med armarna hela sträckan.

Vansbrobild

Det är nog sunt för temperaturen just nu är ca 13 grader och det är INTE varmt. Jag har visserligen införskaffat både neopren strumpor, fingerhandskar och en extra burk med fett. Med min superdräkt från Speedo ska det nog gå trots den låga temperaturen.

Jag är glad att tävlingen genomförs och inte ställs in helt. Jag får tillgodose den förkortade sträckan i min Klassikersatsning så den blir inte lidande. Ni som tycker att det är fusk hoppa i 13 graders vatten och simma…

Om jag fick välja hade jag pinat igenom de 3000 meter men Vansbrosimmet kommer arrangeras även nästa år jag får satsa på 3000 meter då.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *