Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
12,3 grader är skitkallt. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
29 juni, 2014 Magnus Frischenfeldt

12,3 grader är skitkallt.

 

Just nu är det endast 12,3 grader varmt i vattnet och luften har en temperatur  på 10,5 grader.

Dagens simning i Vansbro Triathlon blev inställt på grund av temperaturen och helgens Vansbrosinming som jag ska delta i hänger löst. Om vattentemperaturen ligger på 12-13 grader och lufttemperaturen fortfarande är låg så ställs förmodligen årets Vansbrosimning in. Är vatten temperaturen under 14 grader så förkortas loppet till 2000 meter.

Namnlöst-1

Det vore otroligt surt om loppet ställs in då det är min sista etapp att genomföra En svensk klassiker. Då blir jag tvungen att vänta ett år för att genomföra Vansbrosimmet och slutföra klassikern. Om loppet kortas får jag tillgodoräkna mig det och då är klassikern säkrad.

klassiker

Jag följer väderläget i Vansbro på Vansbrosimmets hemsida. Håll nu tummarna att vädret blir bättre och temperaturen hoppar upp några grader….

Simma lugnt….

Tagged: , , , , , ,

Comment (1)

  1. maarit

    Men hoppas, hoppas värmen stiger! Var faktiskt i en sväng och kände med stortån i söndags, det var iiiiiiiiiiskallt. Så glad att vi slapp simma (fast trist ändå för jag var ju i Vansbro för att göra ett triathlon). 12,4 grader nu på morgonen men prognosen säger supervarmt i flera dagar så det kan gå! Jag skippar simmat och drar till Finland i stället. Exotiskt…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *