Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Slutspurt… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 juni, 2014 Magnus Frischenfeldt

Slutspurt…

 

Nu gäller det att ligga i, alla de km som jag skulle simma under våren får jag ta igen nu när det bara är 10 dagar kvar. Jag har aldrig riktigt vetat hur långt jag simmar så jag åkte till Jogersöbadet där de har en Öppen triathlonbana.

skylt-triathlon

Det finns en uppmätt simbana med bojar. Ett varv är 375 meter och jag simmade 5 varv. Det innebär att jag har simmade 1875 meter i kväll..!! Jag har aldrig simmat så lång förut dessutom så crawlade jag hela vägen. Vansbrosimmet är 3000 meter så jag avverkade mer än halva, det är jag sjukt nöjd över.

simning-jogerso

Det som oroar mig är att jag var inne på Vansbrosimmets hemsida idag och aktuell temperatur i älven för tillfället är 15 grader… inte precis skitvarmt… Jag är så nöjd att jag har mitt extraskinn. Min Speedo våtdräkt ska hålla större delen av mig varm.

Jag får införskaffa vantar och skor samt en burk ullfett för resten av kroppen sen kan INGENTING stoppa mig…

Simma lugnt.

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *