Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
På fötter igen… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
22 juni, 2014 Magnus Frischenfeldt

På fötter igen…

 

Det är nu en vecka sedan jag tog mig runt den 30 mil långa cykelturen runt Vättern och en månad sedan Stockholm marathon. Jag måste medge att jag har känt mig ganska sliten. Den sista veckan har jag tagit det lugnt, inte gjort något som ansträngt min kropp vilket faktiskt varit ganska skönt. Det är två veckor kvar till min sista utmaning att klara en svensk klassiker och det är Vansbrosimningen.

Vi avslutade midsommarhelgen med att åka till Nyköping och köpa oss nya löpskor.

adidas-shoes

Dom blå är Lars och de orange mina. Det blev en testrunda med de nya skorna.

loptur midsommar

Jag har hittat den perfekta asfaltsrundan. Det var den jag tog idag och ett varv är 11 km en perfekt distans, vill man springa längre är det bara att ta ett varv till.

midsommar-spring

Jag har min nya Craft tröja på mig dagen till ära eftersom den matchar mina nya skor…

orange

Den här veckan ska jag ta tag i simträningen, jag skulle vilja klara av ett antal km innan jag ger mig ut i älvarna vid Vasbro. Ju mer jag tränar desto enklare blir simturen i älven.

Ge er ut och rensa kroppen från sill och snaps…

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *