Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Rast, vila på stället…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
11 juni, 2014 Magnus Frischenfeldt

Rast, vila på stället….

 

Det gå inte många knop just nu. Jag försöker att vila och proppa kroppen full med carbs och energi… Det är min uppladdning och jag hoppas på att jag är inne på rätt väg eller åtminstone på en liten stig även om den är snårig och väldigt krokig. Det är inte många timmar kvar tills jag ska bocka av min tredje etapp till att genomföra En Svensk Klassiker….

Det som står för dörren är en liten cykeltur på 30 mil…. Tänkte ta en sväng runt Vättern natten mellan fredag och lördag… Jag följer SMHI slaviskt för att se hur spågummor och gubbar siar om vädret och just nu gör dom inte ett vidare bra jobb…

väder

Det känns inte som en höjdare att starta i Motala med regn och sedan cykla blöt in i natten… Meteorologer har haft fel förut så jag hoppas på det.

Om ni vill följa mig och se hur det går för mig så finns det en app till telefonen. Klicka HÄR så länkas ni till vätternrundan.se jag har startnummer 416 startgrupp 6 tid: 19:40.

Det ska bli spännande och en erfarenhet att sitta på en sadel i 14 timmar eller mer.
Foten i kläm, jajja mensan allt går utom små barn och trasiga klockor….

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *