Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
2 x 10% | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
8 juni, 2014 Magnus Frischenfeldt

2 x 10%

 

Jag har inte varit stans snabbaste kille de sista dagarna. Har inte orkat jag är helt enkelt trött….. direkt som ett brev på posten får jag dåligt samvete….

I dag har varit en fantastisk dag…!!! Solen har skinit från en klarblå himmel och det har varit högsommarvärme, så jag tog mig samman och packade ner min Speedo simdräkt i båten och gav mig ut till våran hemliga solklippa….

simning

Det är inte det lättaste att ta sig i från de hala klipporna. Sjögräset är sjukt halt o jag stöp..

sjogras

Lars var snabb med kameran…. Dräkten höll å jag fick blåmärken….

simning-jogerso

Det är jobbigare än man tror att simma i öppet vatten. Allt handlar om vana och teknik. Mitt stora problem är andningen, jag får inte riktigt till det, det känns som jag inte får tillräckligt med syre till musklerna. Jag ska kolla YouTube och leta efter teknik tutorilals och sen är det bara att öva….

simning-klar

Det var skönt och jag är nöjd, det blev trots allt ca 350 meter… 10% av Vansbrosimmet.
Det bästa med denna vecka är att det är en vilo och matvecka inför Vätternrundan som går nästa helg. Det är lite läskigt och tanken är hisnande om man tänker på distansen… 300 km, 30 MIL…!!!

Tänk inte på siffran utan sträckan så inser man hur långt det är…
Från Nyköping till Kalmar är det 309 km så det är som om jag skulle få för mig att cykla till KALMAR…!! Just därför hoppade jag upp på cykeln idag och trampade 31 km, 10 % av Vätternrundan.

karta1

Det tog en timme så en perfekt liten cykeltur i sommarvärmen.

cykel-jogerso

Nu är jag tillbaka i stugan för grill i solnedgången…. Det var helt enkelt en skön dag som bjöd på sol, bad och lite träning….

10 % av Vansbrosimmet, och 10 % av Vätternrundan…

Tagged: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *