Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Om en vecka… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
6 juni, 2014 Magnus Frischenfeldt

Om en vecka…

 

Verkligheten kom som ett slag i ansiktet när jag insåg att om en vecka så här dags så sitter vi i husbilen på väg mot Motala med cyklarna lastade. Är jag väl förberedd? Nja det kan diskuteras… Man kan se det som tre lopp om 100 km vardera… Efter varje 100 km etapp får man ett mål mat och lite vila innan man hoppar upp py cykeln och trampar vidare in i natten…

300 km hur svårt kan det vara?

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *